ESA Summit 2019

The all new European Sponsorship Association Summit, SponsorLive, will take place on Thursday 28th March at the Docks Dome in Brussels followed by a morning of networking activities on Friday 29th March.

ESA ønsker å skape det de kaller for “Europe’s premier sponsorship conference and networking occasion” med denne konferansen.

Om konferansen, se HER

Se programmet HER

Torsdagen starter med roundtables kl 09.30, derpå følger hel dag med foredrag, mingle, nettverk, litt mat og avsluttes med ESA Afterparty på Grand Place. I tillegg kan du få med deg den belgiske prisutdelingen: Belgian Sponsorship Awards.

En av foredragsholderne er Christian Voigt Vice President of Marketing Development: responsible for the IOC’s global sponsorship programme,

Se flere foredragsholdere HER

Fredag kl 10.00 er det SportsRightsLive Symposium – om sportrettigheter på TV.

Det koster egentlig 325 euro for konferanse torsdag & fredag, men medlemmer av foreningen betaler 300 euro. Vil du kun være med torsdag betaler du 225 euro (mens ikke-medlemmer betaler 250 euro)

Vil du delta? Kontakt Sponsor- og Eventforeningen for egen booking/rabattkode FØR du selv bestiller plass på konferansen.

ESA har også en hotelldeal på the Crowne Plaza, med spesialpris. Hotellet ligger ca ti minutter med bil fra the DocksDome.

PRAKTISK INFORMASJON:

• Når: 28. – 29. mars 2019
  • Hvor: Bruxelles (DocksDome)
  • Konferanse: Konferanseavgift for medlemmer, 225  for torsdagen og 300  for torsdag & fredag  (250 € og 325 € for ikke-medlemmer)
  • Påmelding: Kontakt først hm@sponsevent.no for rabattkoden. Når du har fått rabattkoden booker du din egen plass HER
     (Ikke medlem, men vil gjerne bli? Klikk HER)
  • Hotell: Hotel the Crowne Plaza. Pris for rom på er 155€ natt til torsdag /145€ natt til fredag, (begrenset antall rom). Hver enkelt bestiller selv, book HER
  • Fly: Hver enkelt bestiller selv

Det tilkommer VAT (mva) på konferanseavgiften og hotellprisen.

21. januar 2019