IEG 2019

Verdens største sponsorkonferanse i Chicago, 18. - 20. mars.

Konferansen arrangeres for 36. gang. Fortsatt i Chicago, men på nytt hotell: Marriott Marquis.

«The theme of IEGWorld 2019 is BLUR and will focus on how traditional boundaries everywhere are being blurred, and it’s driving transformational change across a multitude of industries. BLUR is now the center of disruption and is sparking collaboration and innovation rooted in creativity and the denial that the status quo is always the way to go.”

Les om konferansen HER

Fire ting er nytt av året: hotellet konferansen finner sted på, starttidspunktet er litt senere enn før,  konferansen slutter litt senere og rundbordspratene om morgenen erstattes av mindre workshoper.

Konferansen starter mandag 18. mars kl 13.00 og slutter onsdag 20. mars kl 17.00

Foredragsholderne kan du se HER

Det koster egentlig 2195 USD for konferansen, men medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen betaler 1495 USD.

PRAKTISK INFORMASJON:

Det tilkommer VAT (mva) på konferanseavgiften og hotellprisen.

21. januar 2019