SPOT:ON Activation 2019

The Nordic Sponsorship & Brand Activation Conference arrangeres for andre gang i København.

SPOT:ON legger opp til å samle deltakere fra hele Norden, en dag og en kveld, for å bli inspirert av av fremgangsrike sponsor- og merkevareaktiveringer.

Her er noen av årets keynote speakers:

• Gitte Kirkeby Søe, Group Director Branding, Grundfos
  • Martin Drust, Director of Marketing & Sales, FC St. Pauli
  • Morten Friis-Olsen, Head of Marketing, Audi Denmark
  • Matthew Leopold, PR & Brand Director, RingCentral

Som medlem i Sponsor- og Eventforeningen får du rabatt på konferansedeltakelsen. Mens andre betaler DKK 3500, betaler du kun DKK 2500 om du melder deg på før 28. februar. Fra 1. mars til 15. april har du fortsatt rabatt - du betaler DKK 3000.

Om kvelden er det nettverksmiddag til DKK 500, om du vil være med på den også.

Det hele skjer på Crowne Plaza Copenhagen Towers.

Verdt å vite: Registrering fra kl 08.00, konferanse fra 08.30 - 17.00 og middag kl 19.00.

PRAKTISK INFORMASJON:

• Når: 24. april 2019
  • Hvor: København, Crowne Plaza Copenhagen Towers
  • Pris: Konferanseavgift for medlemmer i foreningen før 28/2: DKK 2500. I perioden 1/3 - 15/4: DKK 3000. Nettverksmiddag DKK 500.
  • Påmelding: Du melder deg på direkte til arrangøren HER. Viktig: Når du klikker på Buy ticket åpnes det en epost. Der forteller du  hvor mange billetter du skal ha til konferansen og til middagen. HUSK OGSÅ Å SKRIVE AT DU ER MEDLEM I SPONSOR- OG EVENTFORENINGEN.
    (Ikke medlem, men vil gjerne bli? Klikk HER)
    Det tilkommer VAT på konferanseavgiften og middagen.
  • Hotell: Hotel the Crowne Plaza: DKK 1325, inkludert frokost og VAT. Hver enkelt bestiller selv, book HER
  • Reise/transport: Hver enkelt bestiller selv