Bli medlem

Som medlem i Sponsor- og Eventforeningen blir du oppdatert. Enten ved å delta på arrangementer eller lese våre daglige nyheter - eller begge deler.

INNMELDINGSSKJEMAET FINNER DU LENGER NEDE PÅ SIDEN.

Stikkord er kunnskap og nettverk. Du blir en del av vår inspirerende møteplass for kompetanse- og erfaringsutveksling. Vi har etablert et aktivt forum og et verdifullt nettverk som du kan bli en del av. Her treffer du representanter fra næringslivet, idrett, kultur, humanitære organisasjoner, byråer innen event og sponsing. Foreningen består pt av ca 180 medlemsbedrifter og organisasjoner - med alle deres ansatte.

Hele bransjen har tilgang til Daglige Nyheter om sponsing og event på nettsiden vår og kan få ukentlig Nyhetsbrev.

Kun for medlemmer/medlemsfordeler:

• Tilgang til lukkete nettsider med info som blant annet tall, forslag til avtaler, foredrag, tips, sjekklister, sponsorshipguide, konseptskisse, rapporter og eksempler på vinnersøknader
  • Presentasjon av nye medlemmer på nettsiden og i Nyhetsbrevet
  • Intervju med ansatte på nettsiden og i Nyhetsbrevet
  • Gratis Frokostmøter, fire per år
  • Gratis Fagforum, to per år
  • Gratis seminar, ett per år
  • Gratis stillingsannsoner (linking til)
  • Mulighet for Fagstipend (kr 10.000)
  • Spesialpris hos advokatfirmaet Kleven & Kristiansen
  • Spesialpris på Sponsor- og Eventprisen
  • Spesialpris på seminarer og kurs
  • Spesialpris på nasjonale og internasjonale kongresser/konferanser og konkurranser
  • Spesialpris på Kampanje Premium

SØKNADSINFORMASJON OG SKJEMA:

Det er firmaet/bedriften/organisasjonen som er medlem.

Medlemskapet har ingen begrensning på antall personer: Så mange som vil kan være knyttet til bedriftens/organisasjonens medlemskap!
Medlemskapet følger kalenderåret. Kontingenten faktureres i januar.
Blir virksomheten medlem senere på året, faktureres man for gjenværende andel av året.

KONTINGENT FOR ET HELT ÅR, 2017:

Bedrifter 50 ansatte eller mer: 16 000,-

Bedrifter 10 til 49 ansatte: 13 500,-

Bedrifter 2 til 9 ansatte: 8 000,-

Enkeltpersonsforetak: 3 700,-

Sponsorobjekter: 8 000,-

Ideelle organisasjoner med totale inntekter over 25 millioner: 8 000,-

Ideelle organisasjoner med totale inntekter under 25 millioner: 5 900,-

Studenter: 500,-

Innmeldingsskjemaet gjelder som bindende avtale mellom partene inntil medlemskapet sies opp skriftlig. Utmeldingen trer i kraft 31.12. det året medlemskapet sies opp. Les vedtektene våre HER

MERK: Det må minimum fylles ut én kontaktperson – såkalt hovedkontakt. Vil du at flere enn de tre du får plass til i skjemaet under her skal stå på mailinglistene våre, send oss en egen mail ved å klikke her. Det koster ikke noe mer.

Bli medlem

Send inn skjema