Altibox blir sponsor av e-sportliga

Navnet på den norske ligaen blir Altibox eSerien.

Det skriver fagpressenytt.no.

- E-sport er verdens raskest voksende sport, en gren som samler og engasjerer barn og voksne på kryss og tvers av fylkesgrenser. Som hovedsponsor av «Eliteserien» og «Obos-ligaen» ønsker vi størst mulig interesse rundt norsk fotball, og synes at eSerien er en spennende måte å treffe et enda bredere publikum på. Altibox ønsker å bidra til at dette blir en attraktiv liga for både spillere og publikum, sier leder for merkevare og kommunikasjon i Altibox, Aleksander Eikeberg til fagpressenytt.

Han forklarer videre at de ikke nødvendigvis ønsker å spisse seg ved å ta denne rollen, men at de ønsker å nå enda bredere ut i fotballverden.

- Vi er en forholdsvis liten aktør, men er opptatt av å gjøre maks ut av de aktivitetene vi er med på, sier Eikeberg.

Han sier e-serie-sponsoratet er tett knyttet opp til eliteseriesponsoratet.

- Men det er også en ny produktsatsing for Norsk Toppfotball. Nå fikk vi muligheten til å være med fra starten av og på den måten nå enda bredere ut enn de som ser tradisjonell fotball på tv eller på kamp, men som likevel er fotballinteresserte.

Eserien blir Norges første og eneste e-fotballiga i spillet Fifa fra EA Sports. 18 toppklubber konkurrerer om tittelen som Norges første seriemester i fotballspillet. Nå går Altibox inn som hovedsponsor av serien og tar også navnesponsoratet.

- Eserien er en spennende nysatsning fra klubbene i Eliterserien og OBOS-ligaen. Det er svært gledelig å få Altibox med på laget, sier administrerende direktør Leif Øverland i Norsk Toppfotball.


 

Kilde: fagpressenytt.no

Tekst: Julie Skrøder

2. mai 2019