Bråstopp ga nye muligheter

Messetjeneste og 07 Media har inngått partnerskap

 - Vår klare ambisjon er å bli Norges største og råeste totalleverandør av messer, utstillinger og events, sier Kjetil Amundsen, CEO i 07 Media AS.

 

Bråstopp ga nye muligheter Med røtter tilbake til 1940-tallet, Norges største inhouse trykkeri og designmiljø, en omsetning på kr. 405 millioner og 250 ansatte, har 07 Media som kommunikasjonshus en ubestridt ener-posisjon i markedet. Men, i mars ble det bråstopp på salg av messetjenester da koronapandemien gjorde sitt inntog i Norge, og alt av messer og events ble kansellert.

- For å videreutvikle messetjenestene våre, og for å bli enda mer slagkraftige i markedet, begynte vi derfor å se etter en partner som det ville gi mer mening å jobbe sammen med, enn å konkurrere mot.

Både Messetjeneste AS og 07 Media AS har lange tradisjoner for å levere messestands, utstillinger, showrooms og events, der høy kvalitet og god kundeservice står i sentrum. Når de to konkurrentene nå inngår partnerskap, vil de bli en såkalt onestop-shop for alt fra både konseptutvikling og design, til bygging og montering av messer, showrooms og utstillinger

- Nå er ikke størrelsen alt, men jeg skal ikke legge skjul på at størrelsen teller når du setter deg som mål å bli Norges råeste totalleverandør av messetjenester. Hos oss har vi en strategi vi kaller «pallplass», som betyr at vi skal være blant de beste i klassen innenfor alle områder vi bestemmer oss for å konkurrere i. Sammen med Messetjeneste kommer vi definitivt på pallen, og nå 2 starter arbeidet med å vise kundene at vi er det klare førstevalget, og at vi fortjener plassen på toppen av pallen, uttaler Kjetil Amundsen.

 

Messetjeneste er blant annet 100 % eier av Mølladammen Snekkeri, som leverer skreddersydde løsninger, innredninger og spesialproduksjon til både bedrifts- og privatmarkedet. I tillegg eier de 25 % av Arena Service Team som i tillegg til å designe og bygge stand-løsninger, også leier ut messevegger, tepper, møbler, dekor, audiovisuelt utstyr og belysning. Fra 1. juli 2020 vil 07 Media inneha en 10 % eierandel i Messetjeneste AS og fra samme dag vil 07 Medias messe- og expoavdeling bli en del av Messetjeneste AS.

 

- Dette betyr at vi sammen skaper et miljø som årlig vil levere messetjenester for ca. kr. 60 millioner, og vil med dette være godt posisjonert for å vokse i tiden fremover, avslutter Kjetil Amundsen.

 

Messetjeneste har siden 1982 blitt en ledende aktør innen messestands og har for tiden 17 ansatte.

Nå har vi inngått partnerskap med 07 Media som innlemmer sin messe- og expoavdeling i Messetjeneste.

 "Vi har siden starten for snart 40 år siden vært opptatt av å realisere kreative ideèr sammen med våre kunder og samarbeidspartnere. Igjennom disse årene har vi blitt en ledende leverandør av messestands, sammen med 07 Media AS blir vi nå en enda sterkere og tydeligere totalleverandør.
Med 07 Media AS sin inntreden får vi muligheten til å tilby våre kunder et enda bredere og bedre produkt.
Sammen skal vi bestige nye "topper" og bli et klart førstevalg for våre etablerte og nye kunder." Uttaler Per Arne Pedersen om den inngåtte avtalen.

 

For mer informasjon, ta kontakt med CEO, Kjetil Amundsen: kjetil.amundse@07.no Mobil: 958 04 548

eller CEO, Per Arne Pedersen: perarne@messetjeneste.no - mobil: 915 35 585