Bransjehåndtering av Coronaviruset

Norge og våre medlemmer er nå inne i en kritisk situasjon.

Vi føler sterkt med våre medlemmer som er inne i en svært vanskelig situasjonen ettersom myndighetene nå har lagt ned forbud om gjennomføring av en rekke arrangementer.

Sponsor- og eventforeningens stiller seg selvfølgelig bak den offentlige dugnaden og oppfordrer alle våre medlemmer til å følge de til enhver tid nødvendige tiltak fra myndighetenes side. Vi skal gjøre vårt for å stoppe spredningen av Coronaviruset og sørge for at denne for oss svært kritiske perioden blir så kortvarig som mulig.

Vi skal også gjøre det vi kan for å hjelpe våre medlemmer og øvrige aktører i bransjen til å komme gjennom denne perioden og forhåpentligvis komme styrket ut av den.

For å sikre at vår bransje ikke blir glemt når myndighetene skal se på hvilke økonomiske hjelpemidler de kan tilby ulike bransjer vil vi i morgen sende brev til Finansdepartementet for å beskrive vår situasjon og hvilke konsekvenser den nåværende situasjonen har for vår bransje.

Vi holder kontinuerlig dialog med ulike aktører i bransjen og tilhørende bransjer. Førstkommende mandag vil vi samle vårt styre i et ekstraordinært styremøte for å evaluere situasjonen og diskutere nødvendige tiltak fra foreningens side. Dersom du har råd eller innspill ber vi deg ta kontakt med daglig leder Janette Haukland eller styreleder Gunnar G. Nybø.