Comfort Hotel og Øyafestivalen

Comfort Hotel og Øyafestivalen har inngått en treårig samarbeidsavtale. Hotellkjeden vil nå inkludere alle sine fem hoteller i Oslo for å øke aktiviteten både før og under festivalen.

Det opplyser de i en pressemelding.

Musikk er en veldig viktig plattform å satse på for Comfort Hotel, som fra før er sponsorer av blant annet Bylarm. Comfort Hotel Grand Central har hatt en egen hotellavtale med Øyafestivalen siden 2015 og fortsetter også med å være det offisielle festivalhotellet, heter det i pressemeldingen.

- Øyafestivalen og Comfort Hotel har mange felles interesser, og vi har sett frem til å videreføre dette samarbeidet lenge. Festivalen har et miljøengasjement og fokus som matcher godt med det arbeidet vi gjør i dag og våre tanker for fremtiden, og vi deler den samme målgruppen, sier Johanna Furenbäck, General Manager for Comfort Hotel Grand Central.

Øyafestivalen arrangeres i Tøyenparken hvert år på sensommeren.

- Vi på Øyafestivalen er glade og stolte over å ha inngått en større avtale med Comfort Hotel. Det er viktig for oss å ha partnere som vi deler verdier med, og som er opptatt av å gi publikum den best mulige opplevelsen. Vi føler oss trygge på at Comfort Hotel kan hjelpe oss med dette, sier Cathrine Røsseland, Sponsorsjef på Øyafestivalen.

 

Tekst: Julie Skrøder

25. april 2019