#Delingsdugnad - Kurs til permitterte

NHO og store selskaper som Telenor, DNB, Posten og NorgesGruppen går nå sammen om en dugnad for kompetansepåfyll til permitterte og arbeidsledige.

Delingsdugnad lansert

Vi må nå tenke på hvordan vi skal ruste Norge for tiden etter krisen. Nå åpner flere større bedrifter tilgang til interne digitale læringsressurser, for å gi de som står uten jobb kompetansepåfyll. Vi er stolte av å legge til rette for og støtte opp om #delingsdugnad.

Her deltok forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim, NHO-ledelsen og ledere fra flere av Norges største bedrifter. Her kan permitterte og arbeidsledige få tilgang til gratis digital kompetanseheving.

Delingsdugnad ble lansert 13. mai. 

Dugnaden går ut på at bedriftene åpner opp sine interne læringsressurser gratis for personer som står uten jobb grunnet den pågående koronakrisen.
Læringsressursene som tilbys er alt fra webinarer til mer omfattende kurs. Kursene omfatter en rekke kompetanseområder, men mange av kursene har spesielt fokus på digital kompetanse.

Les mer her:

https://arbinn.nho.no/arbeidsliv/kompetanse/delingsdugnad/

Kilde: NHO

Foto: Fra venstre: Ole Erik Almlid, adm. dir., NHO, Nina Melsom, direktør arbeidsliv, NHO, Sigve Brekke, konsernsjef, Telenor og Henrik Asheim, forsknings- og høyere utdanningsminister.