Dette mener ekspertene om det nye studietilbudet

- Videreutdannelse i sponsing og eventledelse vil gi mange muligheter for både studenter som ønsker seg en relevant og spennende karriere, og bedrifter som ønsker å styrke sin konkurransekraft innenfor bransjen, sier Lars Grorud, administrerende direktør i JCP Norge.

Invester i fremtidens opplevelsesmarkedsføring, oppfordrer Petter Svendsen, sponsorsjef i Telenor.

Les mer

Fra høsten tilbys det helt nye studiet i sponsing og eventledelse på Høyskolen Kristiana. Det ettårige studiet har som formål å gi både studenter og bransjefolk økt kunnskap og verdifull erfaring gjennom faglig påfyll og praktiske oppgaver. Les mer om studiet HER.

- Ettersom det nå tilbys formalkompetanse på fagområdet, og vi er en bransje i vekst, vil det være smart å sørge for at man får så mye kunnskap som mulig. Det er en kamp om de flinkeste menneskene, og med en slik utdanning vil man kunne styrke sin posisjon i en jobbsøkerprosess, forteller Lars Grorud.

Les om selve studiet og søk HER

Sponsor- og eventbransjen er i stor vekst og tar stadig større andeler av investeringer i den norske reklameomsetningen. Nå er sponsing den nest største kanalen i IRM-statistikken (Institutet för reklam- och mediestatistik), og event-markedsføring har inntatt en fjerdeplass. 


Lars Grorud

- Med et slikt tilbud kan vi fortsette den gode utviklingen og sørge for at man har et utdanningstilbud som kan være med å sikre enda høyere kvalitet i fremtiden, mener Lars Grorud. 

Petter Svendsen, sponsorsjef i Telenor, mener også at det er mangel på kunnskap i faget og at utdanningen kan bidra til at flere kommer seg raskere opp kunnskapstrappen.

- Jeg opplever at det er mange som tror de kan faget, men som nødvendigvis ikke har de grunnleggende kunnskapene for å forstå prinsippene. Alle sponsorobjekter passer ikke for alle, og utdanningen kan bidra til å sette lys på hvordan et objekt og en sponsor kan passe sammen. Det er da sponsingen blir kraftfull, sier Svendsen.


Petter Svendsen

Husk å søke senest 15. september 2019, søk HER

 

 

 

Tekst: Redaksjonen

12. august 2019