Din kandidat til Bransjeprisen

Sist gikk Årets Bransjepris til Nordic Choice Hotels og Green Hat People for «Byens Beste Byrå». Det er tid for å fremme din kandidat.

- Sponsor- og Eventprisen har ni søkbare kategorier. Den tiende kategorien er ikke søkbar og hvem som vinner kan derfor avhenge av akkurat deg, sier juryleder i Sponsor- og Eventprisen Rune Bjerke.

Statuttene til Årets Bransjepris lyder slik:

  • Årets Bransjepris skal gå til et selskap, organisasjon eller institusjon som har jobbet målrettet og strategisk med et sponsorprosjekt og/eller event til ekstraordinær inspirasjon og læring for andre i bransjen. 

- Det er ikke søknadsrett i denne kategorien. De nominerte velges enten fra de innsendte søknadene i de ni andre kategoriene eller fra forslag som sponsor- og eventbransjen selv sender til oss, forteller juryleder.

Send en mail med en kortfattet begrunnelse på hvorfor du mener at akkurat den du foreslår bør være en kandidat til Årets Bransjepris (det koster ingenting). Mailen sender du ved å klikke HER

- Vi håper på et stort engasjement fra dere. Det beste er hvis bransjen selv står bak de fem nominerte til denne gjeve prisen. 

Foreslå din kandidat til Årets Bransjepris innen mandag 3. desember kl. 12.00.

- Selve vinneravstemmingen vil foregå på Sponsor- og Eventforeningen sine nettsider ut på nyåret, avrunder Bjerke.

Hvem som vinner Årets Bransjepris avsløres samtidig med vinnerne av de ni andre kategoriene, på Sponsor- og Eventprisen
6. februar. Du melder deg på arrangementet HER

 

 

 

Tekst: Hege Mauroy

16. november 2018