EuBea blir World Festival

Etter elleve år blir European Best Event Award til Bea World "The International Festival of Events and Live Communication".

- Hittil i EuBea har opptil 29 land konkurert.. Nå endres konseptet og åpner for alle kontinenter., forteller Hege Mauroy i Sponsor- og Eventforeningen.

Les om kategoriene HER

Søknadsfristen er 31. juli 2017 og eventet man søker med må ha funnet sted i perioden 1. august 2016 til 31. juli 2017.

Juryen gjør grunnvurderinger frem til 8. oktober og tre dager etter offentliggjøres shortlist.

- Selve festivalen finner denne gang sted i Porto i Portugal fra 15. november til 18. november. Torsdag 16. november er det live presentasjoner foran juryen og dagen etter deles prisene ut, forteller Mauroy.

Festivalen har også en konferansedel. Programmet for denne lanseres på et senere tidspunkt.

Som medlem av Sponsor- og Eventforeningen får du 100 euro i rabatt om du melder deg på festivalen, etter 1. august. Du kan se hvilke type festivalbilletter som finnes HER. Ta kontakt med foreningen på hm@sponsevent.no for egen rabattkode

Juryens kriterier:

• Creativity & Innovation (40%) – Creative idea and technological innovation to reach dedicated business objectives.
  • Execution (30%) – Participants’ experience, flow of the event, direction, set design, audio/video/lighting production.
  • Effectiveness (20%) – Achievement of the stated objectives, such as target audience results, surveyresults, business impact results and ROI (profit of event compared to cost).
  • Channel Strategy (10%) – Communication channel strategy: the omni-channel strategy applied to the event and its impact according to the objectives.

Les mer om konkurransen på BEA og SØK!

Det koster å søke, se hva det koster HER

I fjor fant EuBea sted i Sankt Petersburg/Russland, etter to år i spanske Sevilla. Det er italienske ADC Group som står bak Bea Event Awrard.

Du lese om vinnerne fra 2016 HER

Tekst: Hege Mauroy