Forlenger og forsterker samarbeidet

OBOS og Skiforeningen forlenger samarbeidet. Flere rastebuer og enklere og mer tilgjengelig turinformasjon er noen av nyhetene i den nye avtalen.

Det skriver OBOS og Skiforeningen på sine egne nettsider. 

- Rastebuene er populære turmål. Vi er glade for å øke støtten til Skiforeningen slik at det kan etableres flere slike buer. I tillegg vil avtalen bidra til bedre og enklere informasjon om turmuligheter, traseer og føremeldinger, blant annet gjennom Skiforeningens digitale kanaler, sier konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i OBOS.

Han forklarer at OBOS er opptatt av gode bo- og oppvekstmiljøer, og fysisk aktivitet og nærhet til naturen er viktige faktorer i den sammenhengen. De håper disse tiltakene vil gjøre det enklere for folk å komme seg ut på tur. 

Vi fortsetter å støtte Skiforeningen med glede, og ser frem til å gjøre turopplevelsene enda mer tilgjengelig for publikum, fortsetter han.

Skiforeningen gleder seg også over samarbeidet

- OBOS har vært en viktig samarbeidspartner for Skiforeningen i en årrekke. Vi er veldig glade for at samarbeidet både forlenges og styrkes, sier Erik Eide, generalsekretær i Skiforeningen.

Eide forklarer at Skiforeningens rastebuer er tilbud de vet mange setter pris på.

- Vi ønsker å etablere flere slike turmål som gjør det enklere å komme seg ut, og dette blir mulig med støtte fra OBOS, sier Eide.

Skiforeningen har ansvaret for 2 200 kilometer skiløyper i Oslomarka, skilting for ski og sykkel, og står bak en rekke arrangementer, som Holmenkollmarsjen og Barnas Holmenkolldag. 

- Vi ønsker at enda flere skal ha aktive liv ute hele året, og for å få til dette trenger vi gode samarbeidspartnere med på laget. Det er viktig for oss å samarbeide med de beste, og der er OBOS, sier Eide.

 

Toppbilde: Magnus Nyløkken

Tekst: Julie Skrøder

22. jan 2019