Green Hat People til Bergen

Green Hat People har fra før av syv kontorer rundt om i verden. Denne måneden åpnet de nytt kontor i Bergen.

Det opplyser de i en pressemelding.

- Norge er suksesshistorie for Green Hat People, og det er derfor en selvfølge at vi skal fortsette å vokse i Norge. Vi har fullt fokus på å skape og utvikle spennende opplevelser, konferanser og hjelpe selskaper med kjerneverdi implementasjon og strategiprosesser, sier Knut Skille, daglig leder av Green Hat People Norge.


Knut Skille

Green Hat People Bergen ved Roger Sandbakk og Trond Minde etablerer seg i Strandgaten 59. De gleder seg til å komme i gang med arbeidet i vest.

Trond Minde har mange års erfaring innenfor hotell og salg, med fokus på møter, events og konferanser. Han brenner for å gi sine kunder gode opplevelser, og mener at han, med Green Hat Peoples portefølje i lommen, kan bidra til at kundene vil få både økt faglig utbytte og gode, engasjerende teambyggende opplevelser.

Roger Sandbakk er utdannet ingeniør og økonom, men etter å ha jobbet 10 år innen logistikk i oljebransjen valgte han å prøve noe helt nytt. Siden 2006 har han jobbet med å levere events til næringslivet.

Sandbakk kjenner godt til produktene Green Hat People tilbyr, da han har allerede i fire år har samarbeidet med de. Nå ser han med stor forventning fram til å bygge videre på Green Hat People Norway sin suksess i Bergen og omegn.

- Vi vet at næringslivet her i vest er fremoverlente og stadig ser etter nye og bedre måter å nå sine forretningsmessige mål på, samtidig som man ivaretar den menneskelige kapitalen i bedriften. Her er Green Hat People sine produkter unike og det fins utallige gode referanser på dette, forklarer Roger Sandbakk, daglig leder for kontoret i Bergen.

- Prøv oss, avslutter han.

 

Tekst: Julie Skrøder

24. jan 2019