Hold av og meld deg på

- Det blir mer fag og mer mingling. Du kan dessuten være earlybird og melde deg på arrangementet Sponsor- og Eventprisen til rabattert pris allerede nå, sier Hege Mauroy daglig leder i Sponsor- og Eventforeningen.

De store rammene til arrangementet Sponsor- og Eventprisen 2019 er for lengst lagt. Lokasjon er bestemt. Foredragsholdere bookes nå fortløpende, både til plenumsforedrag og til parallelle sesjoner. Samarbeidspartnere og sponsorer landes. Underholdning er på gang. Konferansier slippes snart.

HER får du en smakebit på det foreløpige programmet:

Mer innhold og flere detaljer vil fortløpende bli lansert.

- Denne sniktitten, er for å gi deg muligheten til å få datoen inn i kalenderen og melde deg på allerede nå til rabattert pris, forteller Mauroy.

HER kan du melde deg på:

- Det jobbes iherdig i prosjektgruppen. Målet med det hele er å gi våre medlemmer og bransjen den årlige happeningen de virkelig fortjener med mye nytte og like mye hygge, forteller Mauroy.

Prosjektgruppen som jobber med arrangementet består av styremedlemmene Ann-Kristin Syversen, Linda Eng Strand, Tron Mathisen og Stian Grøstad i tillegg til Torgeir Kjepso i JCP og Mauroy som prosjektleder.

(Har du lyst til å vinne en av Sponsor- og Eventprisene….kan du søke frem til mandag 12. november kl 12.00. Du søker HER)

 

 

9. november 2018