Intern fra Norges Idrettshøgskole

Hils på Kristian, vår nye praksisstudent fra Norges Idrettshøgskole!

Kristian Kvanvik Eriksen hadde mandag denne uken sin første arbeidsdag hos Sponsor- og Eventforeningen på Røverstaden. Han skal være hos oss fram til desember og gleder seg til å komme i gang. I forbindelse med oppstart tok vi en prat med Kristian og stilte han noen spørsmål om han selv og oppholdet her hos oss.

Hvorfor valgte du å ha Sponsor- og Eventforeningen som ditt praksissted?

I Sponsor og Eventforeningen får jeg muligheten til å møte og jobbe med mange dyktige mennesker innenfor en bransje jeg synes er utrolig spennende. Det å kunne få et større innblikk i de mer kommersielle aspektene av bransjene og aktørene som Foreningen samarbeider med virket for meg så interessant at jeg valgte Sponsor og Eventforeningen. Jeg opplever også at jeg her får muligheten til å være en ressurs for Foreningen, og når dette kan kombineres med å lære av mange dyktige mennesker så tror jeg dette er en god match for meg.

Kan du fortelle litt om deg selv?

Jeg er 22 år og går nå mitt siste år på Norges Idrettshøgskole hvor jeg tar en Bachelorgrad innen Sport Management. På fritiden er engasjert i idrett, deriblant håndball, og jobber også i en mindre stillingsprosent som markedskonsulent i Lillestrøm Topphåndball. Tidligere har jeg jobbet litt innen festival- og arrangementsbransjen og jeg gleder meg til å få et større innblikk i bransjen. Jeg er også glad i å selv delta på festivaler, konserter og eventer og gleder meg stort til at aktørene skal få komme i gang igjen for fullt.

Hva skal du gjøre i foreningen?

Som hovedprosjekt skal jeg gjennom hele oppholdet jobbe med gjennomføringen av frokostmøter for foreningens medlemmer. Jeg skal også arbeide med å utvikle de tjenestene Foreningen tilbyr til sine medlemmer, samt produsere innhold til nettsider og sosiale medier. Sammen med Janette skal jeg også representere Sponsor og Eventforeningen på relevante arrangementer og events, og håper på å kunne bidra til økt synlighet og engasjement rundt Foreningen.

Hva ser du mest frem til?

Jeg gleder meg stort til å ta fatt på arbeidsoppgavene, det å få møte Foreningens medlemmer og det å kunne delta på relevante arrangementer, foredrag og events. På kort tid har jeg allerede fått et veldig godt inntrykk, og jeg er overbevist om at jeg gjennom å samarbeide med Janette skal få utviklet meg, og lært mye gjennom spennende og krevende arbeidsoppgaver. Jeg ser fram til å kunne være en ressurs og gleder meg til å ta fatt på de neste 3,5 månedene.

Vi gleder oss til en spennende høst med Kristian her hos oss!