Invitasjon til Sponsor- og Eventprisen 2019

- Vi ønsker å gi deg feelgood-følelsen. Bransjen fortjener det. Vi gleder oss til å ta deg imot 6. februar, sier Tron Mathisen, styremedlem i Sponsor- og Eventforeningen.

- Hele arrangementet, både dag og kveld, er lagt opp rundt faglig nytte, inspirasjon, stolthet og sosial tilknytning i et bransjefelleskap. Med vår helt egne vri, fortsetter han.

Det skjer på det flunkende nye Thon Hotel Storo – og ODEON, vegg i vegg med hotellet.

-  Det blir heldags Fagdag og det blir Prisutdeling. Det blir Middag, Fest og Afterparty onsdag sjette februar – og for første gang med earlybird, forteller Mathisen.

Earlybirdpåmeldingen varer frem til 31. desember.

Ann-Kristin Syversen er også styremedlem i foreningen, med spesielt ansvar for det faglige på selveste Fagdagen.

- Her snakker vi Morgendagens opplevelser. Vi skal skue inn til fremtidens møteplass med norske og internasjonale foredragsholdere, forteller hun.

- Dagen er lagt opp til å være nyttig og inspirerende for deg enten du er sponsor, sponsorobjekt eller eventbyrå. Derfor har vi også parallelle sesjoner for aller første gang. Vi legger vekt på opplevelser som betyr noe – profesjonelt faglig og nettverksmessig styrkende for deg, sier Syversen.

Etter Fagdagen blir det noe godt i glasset og under selve middagen deles Sponsor- og Eventprisen ut, i ti kategorier.

- Vi skal gjøre stas på hverandre denne kvelden og vi skal feire vinnerne spesielt. For oss i denne bransjen som blir stadig mer teknologidreven er det personlige møtet ett av våre fremste fortrinn. Det skal vi også dyrke denne onsdagen, forteller Mathisen.

Syversen og Mathisen er helt samstemte her.

- Hver og en av oss trenger ny kunnskap og gode relasjoner for å være beredt til å møte fremtiden, sier Syversen.

Mathisen legger til:

- Vi ønsker å gi deg feelgood-følelsen. Bransjen fortjener det. Vi gleder oss til å ta deg imot. Velkommen!

 

PRAKTISK INFORMASJON
Dato: Onsdag 6. februar 2019
Tid: All day, and night
(Registrering/lett frokost fra kl 08.00. Fagdagen kl 09.00. Aperitiff kl 17.00. Tre-retters middag/Prisutdeling kl 18.30. Afterparty ca kl 22.30)
Sted: Thon Hotel Storo, Oslo