Morgendagens opplevelser

Arrangementet Sponsor- og Eventprisen 2019 utvider den faglige delen til å bli en heldags Fagdag. I tillegg blir det parallelle sesjoner.

- Med rivende utvikling innen våre stadig voksende kanaler, trenger vi alle input og oppdateringer om det som påvirker fremtiden vår. Vi trenger å ta oss tid til å bli inspirert av gode formidlere med faglig tyngde, sier Ann-Kristin Syversen, styremedlem i Sponsor- og Eventforeningen.

For å tilpasse det faglige påfyllet ytterligere til foreningens medlemmer, har hun og Linda Eng Strand, som også er styremedlem i foreningen, tatt enda et grep.

- Fagdagen vil inneholde plenumsforedrag som tidligere, men nytt av året er at det blir parallelle sesjoner for event og sponsing, forteller Eng Strand.

Begge melder at de har mange navn i pipeline, både til plenums- og parallell samlingene, for å gi både et bredest mulig og et spesifikt innblikk i Morgendagens opplevelser.

- Fagdagen kommer til å bli spekket med innhold. Du kan like godt holde av hele dagen og melde deg på til fremtidens møteplass allerede nå, avrunder en engasjert Syversen.

Noen av foredragsholderne kan du se HER - flere to be announced. Følg med!

Du kan dessuten melde deg på allerede nå HER 

 

Tekst: Hege Mauroy

7. november 2018