Norges Håndballforbund og Opel Norge

Fra og med 1. oktober 2020 er Opel Norge Norges Håndballforbunds nye bilpartner.

Avtalen gjelder i første omgang de neste tre årene, ut september 2023.

Avtalen gjør Opel til leverandør av biler til Norges Håndballforbund. Selskapet blir også samarbeidspartner i forbindelse med flere store internasjonale mesterskap som skal arrangeres i Norge de neste årene.

- Hos oss i Opel sier vi at «Fremtiden tilhører alle» – mens Norges Håndballforbund har «Håndball for alle» som sin visjon. Det gir oss et perfekt utgangspunkt for lagspill på nye arenaer, sier Marte Haldorsen, markedssjef for Opel hos Bertel O. Steen.

Norges Håndballforbund gleder seg også over samarbeidet.

- Vi har den siste tiden vært i flere prosesser med ulike aktører som aktuell bilpartner. Det å finne den riktige har vært viktig for oss. Fra første stund har vi hatt gode møter med Opel Norge, og nå er vi enige om en treårsavtale, sier kommersiell sjef i Norges Håndballforbund, Jan-Erik Aalbu.

- Dette er et samarbeid vi gleder oss til, og Opel Norge vil supplere våre andre gode partnere på en god måte. For Opel er det viktig å være folkelig, og det er det også for Norges Håndballforbund, sier Aalbu.

Opel har også inngått et ambassadørsamarbeid med Håndballguttas landslagssjef Christian Berge. Gjennom prosjektet «Berge på ballen» skal Opel og landslagssjefen sammen jobbe for å stimulere til økt aktivitet innen barne- og ungdomshåndball.

Avtalen mellom Opel og Norges Håndballforbund gir i tillegg rabatt på ny Opel for ansatte, klubber og medlemmer i Norges Håndballforbund.

Tekst: Julie Skrøder

6. okt 2020.