Ny salgssjef i Telenor Arena

Lise Annett Smith kommer fra stillingen som Kommunikasjons og markedsansvarlig i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, til Telenor Arena som ny salgssjef.

- Jeg ønsket meg tilbake til event og underholdningsbransjen og når Telenor Arena, som er en stor og profesjonell aktør innen bransjen, utlyste en stilling som salgssjef måtte jeg søke. Nå ser jeg frem til å bli en del av den kommersielle avdelingen på huset, sier Smith.

- Det ligger utallige muligheter i arenaen innen corporate events og i vårt premium segment, så det skal bli spennende å ta fatt på nye utfordringer og morsomme oppgaver. Jeg får jo også gleden av å bli en del av Sponsor og eventforeningen igjen, og det er veldig hyggelig, fortsetter hun.

Tidligere har hun jobbet for Wallmans Salonger i Oslo, og har også lang farts tid fra Rica Hotels.

Kommersiell Direktør i Euforum AS, Telenor Arena,  Kjetil Bell Tveit, gleder seg stort over å ha fått Lise som kollega.

- Lise har et vinnende vesen og et sterkt nettverk. Gjennom tidligere jobber har hun levert imponerende resultater og vi ser frem til at Lise er med på å videreutvikle våre produkter og vise markedet hvilke muligheter som finnes på Telenor Arena for ulike typer events og for ulike sponsorer/partnere, sier han.

 

Tekst: Julie Skrøder

21. august 2019