Nytt medlem: Kjentfolk AS

Kjentfolk AS er et eventbyrå som er totalleverandør av arrangement og reiser for næringslivet. Nå er de medlem hos oss i Sponsor -og Eventforeningen.

Kjentfolk melder seg inn i Sponsor- og Eventforeningen fordi vi er opptatt av både faglig påfyll og nettverksbygging. Særlig med tanke på den tiden vi er inne i nå, ser vi viktigheten av å videreutvikle vår kompetanse på digitale eventer og hybrideventer, sier markedssjef i Kjentfolk, Randi Bjørhusdal

Vi håper å kunne bli en støttespiller i arbeidet med å formidle ovenfor myndighetene hvor viktig vår bransje er – både med tanke på kulturbygging og kompetanseheving.

Markedssjef i Kjentfolk, Randi Bjørhusdal

Vi er en betydelig aktør i bransjen og feirer 20 års-jubileum i 2020, avslutter hun.

Les mer om vårt nyeste medlem her.

02.11.2020