Nytt medlem: Norwegian Adventure Company AS

Norwegian Adventure Company skreddersyr opplevelser i Nord- Norge.

Norwegian Adventure Company (NAC) er et opplevelse- og Explorer cruiseselskap med kontorer i Oslo og Lofoten. Med over 15 års erfaring, og med hjertet til Nord-Norge, skreddersyr de turer i det vakre Nord.

- Vi utvikler og produserer opplevelseskonsepter for alle i det arktiske Nord-Norge, hvor vi sammen med våre gjester skaper minnerike opplevelser og dager du husker for alltid, sier Per Magnus Osen, Senior Key Account Manager i NAC.

Jeg har vært medlem i flere år gjennom min tidligere arbeidsgiver, og jeg har alltid syntes at dette er et bra sted å bygge nettverk og få faglig påfyll. Det er veldig mange spennende selskaper som er medlem her og den faglige kompetansen på arrangementene er høy, forteller han om medlemskapet i foreningen.

Norwegian Adventure Company kan hjelpe dere med de fleste arrangementer i Nord-Norge. Deres tjenester inkluderer:

• Skreddersy et solid program for gruppe eller bedriftstur
  • For bedrifter syr vi sammen en god mix av faglig og sosialt
  • Lokale kulinariske opplevelser i unike omgivelser
  • Finne og bestille hoteller
  • Bestille fly og transport
  • Finne restauranter og event-lokaler
  • Organisere konferanser og møtelokaler
  • Teambuilding-aktiviteter
  • Finne foredragsholdere og underholdning
  • Organisere fagbesøk
  • Lokale matopplevelser; Arctic Adventure Cuisine