Nytt medlem: The Key

- Vi anerkjenner viktigheten og behovet av at bransjen står sammen i disse utfordrende tider, sier Atle Hovde, Adm. Direktør i The Key.

-Det vil bli en omstilling og økt fokus på regionale og lokale events der bærekratig innhold vil være hovedelementet. Dette er en utvikling som vi i The Key ønsker å stå i fronten av sammen med Sponsor- og Eventforeningen.

The Key leverer event og gruppereiser til norske bedrifter. Selskapet har vokst til en omsetning på over 50 millioner og jobber med noen av de mest kjente merkevarene og største selskapene i Norge. Selskapet har blitt Gaselle-bedrift 3 år på rad.

- Vårt mål er å arrangere events og gruppereiser som overstiger dine forventinger, bygger opp rundt bedriftsverdier og som ikke minst skaper de gode historiene. Vår erfaring er at de store forskjellene gjerne ligger i de små detaljene

- Bransjen står nå foran de største utfordringene noensinne. Vi gleder oss til å jobbe sammen med Sponsor- og Eventforeningen og gode kollegaer i bransjen for å finne løsninger for den nye hverdagen i årene som kommer, avslutter Atle Hovde.

Les mer om vårt nyeste medlem her

24. sept 2020