Nytt medlem:UIP

United International Pictures (UIP) er et internasjonalt filmdistribusjonsselskap med tilstedeværelse i over 100 land. Nå er de medlem i Sponsor- og Eventforeningen.

I Norge representerer UIP to av Hollywood studioene, Universal Pictures og Paramount Pictures, og deres merkevarer som Mission: Impossible, Fast and Furious, Minions, Mamma Mia, Boss Baby, Quiet Place, Jurassic World med flere.

- Kino er en av de største kulturleverandørene i landet og vår hovedsamarbeidspart. Sammen skaper vi opplevelser og engasjement som gir ringvirkninger i hele landet.

- Fra januar i 2021 har vi fått inn en ny ansvarlig for Partnership og Promotion, Carlina Hitz, som vil engasjere seg og ser frem til å delta i Sponsorforeningen og aktivitetene igjennom året.

UIP har jobbet med sponsorater og samarbeid i en årrekke, og forklarer at de nå er i en spennende prosess for å videreutvikle og fornye seg, og tror at Sponsor- og Eventforeningen kan være en god arena for inspirasjon og nye kontakter.

1. feb 2021