Palmesus med to nye årsverk

Kristiansandsfestivalen rigger seg til for videre vekst i årene som kommer, med to nyansettelser innenfor avdelingene for marked og salg.

Med dette teller Palmesus nå 8 årsverk. Fra hovedkontoret på Lund leder de de over 3.000 menneskene som er med på å arrangere strandfest på Bystranda i Kristiansand hvert år, skriver de i en pressemelding.

En av de nyansatte er Merete Egedal Jøranson, som er ansatt i en fulltidsstilling som Partneransvarlig Region Sør, og tiltrer 1. desember. Hun kommer fra en liknende stilling i trykkeriselskapet 07 Sør. Stillingen rapporterer til CMO Ketil Børstein Stensrud, som er svært fornøyd med nysigneringen.

- Merete har imponert oss stort gjennom en lang og omfattende rekrutteringsprosess. Vi fikk inn en haug av søknader hvorav mange var godt kvalifiserte, men til slutt var det hun som på overbevisende vis dro det lengste strået, forteller Stensrud.

I tillegg er Kristian Sander Presterud (32) ansatt på fulltid som Markeds- og Eventkoordinator, etter å ha jobbet deltid for Palmesus i to år med promoteringsarbeid og eksterne event.

- Kristian har vært en kjemperessurs for oss i flere år, og det er veldig gøy å endelig kunne få gjort stillingen hans permanent. Det er fryktelig mye spennende som skjer på markedssiden i Palmesus og det er ingen tvil om at vi trengte flere hender og enda mer kløkt inn i gruppa, sier Stensrud.

Palmesus ble kåret til Årets Sponsorobjekt på Sponsor- og Eventprisen 2018.

 

Toppbilde: Martin Litwicki

Tekst: Julie Skrøder
12. nov 2018