Skal vi være hos deg i 2020?

- Vi har vært hos flere av våre medlemmer på Frokostmøter og Fagforum – strålende og velvillige partnere som har huset oss. Vil du være vertskap i 2020? spør Hege Mauroy, daglig leder i Sponsor- og Eventforeningen

Vil du vise frem lokasjonen din i 2020?

Vi trenger ett sted til fire Frokostmøter og ett sted til to Fagforum (Bilde: Fagforum på Louise Restaurant & Bar)

På våren er det to Frokostmøter og to på høsten. De varer fra kl 08.00 – 10.00.

- Her trenger vi en god enkel frokost og plass til opptil 150, kanskje 200 personer i plenum. Samtidig er det fint om det er trivelig med 100 deltakere også. Og vi setter generelt pris på litt lun atmosfære. Det gjør det ofte lettere å være nær, sier Mauroy.

Fagforum skjer en gang om våren og en gang om høsten, fra kl 15.00 – 17.00.

- Dette konseptet er ganske så annerledes - for ca 50 personer, der behovet er tre rom à drøyt 15 personer. Og det ene må kunne romme alle 50. Til slutt tar vi et glass og mingler litt, forteller Mauroy.

Felles for lokasjonene til både Frokostmøtene og Fagforum er at de helst skal være lett tilgjengelig med offentlig transport og ha mulighet for parkering.

Foreningen har vanligvis fire Frokostmøter og to Fagforum i året. Det er planen også for 2020.

- Vi har hatt flotte år på Det Norske Teatret til Frokostmøtene våre og like stas har det vært på Louise Restaurant & Bar til Fagforum. Nå åpner vi for at andre medlemmer kan få vist seg frem. Ta snarest kontakt med meg om du vil huse oss enten til Frokostmøtene eller Fagforum, avrunder Mauroy.

Kontakt daglig leder Hege Mauroy, enten via epost hm@sponsevent.no eller på telefon 930 60 390.

Toppbildet: Frokostmøte på Det Norske Teatret

6. november 2019