Spot på Ina Marie

- Akkurat nå jobber jeg med å opprette en kommunikasjonsplattform, innsamling av historiske sportsbilder og fotomateriale til en TV-produksjon. Så får vi se hva som skjer etter lunsj.

Det at ingen dager er like er nettopp det Ina Marie Øhre liker best med jobben sin. 

Hun jobber i NTB med salg av produkter og tjenester knyttet til kommunikasjon. Noe som omfatter alt fra visuelle tjenester, til distribusjon av pressemeldinger fra kunder til de 180 mediepartnere. 

- Det jeg liker minst er kanskje at vi har «Telegram» i navnet vårt. Flott at det understreker våre 150 års lange historie, men det henger ikke helt på greip med tanke på at vi faktisk er foroverlente og en av de beste i bransjen på for eksempel robot-journalistikk!

KORT OG GODT MED INA MARIE:

Hvilket ord skriver du oftest feil?

 • Akkurat nå har jeg veldig lyst til å skrive akuratt. 

Hva skulle du bli når du ble stor? 

 • Juss sto høyt på listen. Jeg elsket å argumentere, noe mine foreldre ble temmelig lei av. Jeg hadde vel også et litt vel forenklet syn på lovverket, så gjeldene regler var det mitt hjerte fant for godt, der og da.

Hvor kommer du fra, og hvor holder du til nå?

 • Jeg kommer fra Nøtterøy, noe jeg setter ekstra stor pris på i sommerhalvåret. Da tilbringer jeg mye tid der. I Tønsberg er det alltid mye som skjer! Sjø, båtliv og konserter setter jeg stor pris på. Nå bor jeg på Briskeby i Oslo. Trives godt der også!

Hvilken «kjendis» hadde du crush på i ungdommen? 

 • Den første kjendisen jeg kan huske, som fikk hjerte til å slå litt fortere, var vel kanskje Rob Lowe. Preferansene har endret seg siden den gang😊

Hva er din favorittsang/låt? 

 • Vanskelig å velge favoritter, men så nå at Lauren Hill skal ha konsert i november, hennes versjon av Killing me softly liker jeg godt.

Hva ville venner/kolleger sagt er «typisk deg»? 

 • Jeg spurte en kollega, hun sa, «godt humør, dyktig og vittig». PS! Det kostet meg kun 100,-.

Hva var livretten din som liten– og hva er livretten nå? 

 • Litt sært kanskje, men kokt, røkt torsk var storfavoritten når jeg var liten. Fortsatt veldig glad i mat fra havet, jeg elsker skalldyr. 

Har du noen hobby, eller «sære» interesser?

 • Nei, ingen. Høres det kjedelig ut?  Men jeg er med på «alt».

Hva får deg til å le?

 • Jeg tror jeg er ganske flink til å benytte enhver mulighet til å le. Jeg er ikke kresen på hvor inspirasjonen kommer fra. Humor er viktig:)

Hva gjør du på lørdag morgen? 

 • Sover….! En perfekt lørdag morgen så går alt sakte og rolig for seg. 

Din beste, eventuelt verste opplevelse eller erfaring med spons – eller event? 

 • En kjip erfaring med spons må være da jeg satt spent i gangen på Ullevål stadion og ventet på å bli kalt inn for å presentere sponsorpakker for Skiforbundets sponsorer. Presentasjonen inneholdt mengder med fantastiske bilder av Therese Johaug. Hva gjør jeg når jeg venter? Jo jeg sitter og skroller i Nyhetsappen til NTB. Og «Pling» så dukket det opp et NTB-Hast-varsel: «Therese Johaug tatt i doping». Følte med ett at jeg hadde bommet grovt på det visuelle utvalget i presentasjonen. Og som Johaug-fan var dette en trist dag.

Da vet vi mer om Ina Marie.

 

Tekst: Julie Skrøder

31. okt 2018