Spot på Lillian

Om hun skulle hatt en annen jobb ville hun drevet strandbar i et varmt, deilig og hyggelig land. Men inntil videre trives hun godt som eventansvarlig i Gjensidige.

I tillegg er Lillian Moe Drotninghaug prosjektleder for mange av sponsoraktivitetene i selskapet.

- Sponsing og event er to fagområder i sterk vekst og vi har en konsernledelse som både har tro på og forståelse for begge fag, noe som gir stor inspirasjon i hverdagen.

Aller best trives hun med å ha kontroll, og følge prosjekter og arrangementer fra a til å.

- Og de små prosjektene kan være like inspirerende som de store. Den store variasjonen i både innhold og oppgaver er noe av det jeg liker veldig godt! Minst liker jeg at dagene går så fort og at jeg ikke rekker over alt.

Hvilken kunde eller samarbeidspartner vil du veldig gjerne ha?

- Min opplevelse er at mange ikke klarer å sette pris på de mulighetene og opplevelsene man får være med på, så drømmen tror jeg må være å få jobbe med et prosjekt eller et arrangement som virkelig utgjør en stor forskjell for de involverte.
 
KORT OG GODT MED LILLIAN:

Hvilket ord skriver du oftest feil?

 • Slalom/slalåm…

Hva skulle du bli når du ble stor?

 • Politi eller journalist. Skjønte fort at jeg nok var for forsiktig til å bli politi, og jeg hadde nok ikke journalist-genet i meg heller.. Men jeg har alltid vært glad i å både lese og skrive, og skulle gjerne hatt bedre tid til begge deler!

Hvor kommer du fra, og hvor holder du til nå?

 • Kommer fra et lite sted nær svenskegrensen som heter Bjørkelangen, bor nå i Lillestrøm – men skulle helst bodd ved sjøen!

Hvilken «kjendis» hadde du crush på i ungdommen?

Hva er din favorittsang?

 • Må bli Nordlandsnetter som min farfar har laget.

Hva ville venner og kolleger sagt er «typisk deg»?

 • De ville nok kanskje sagt at jeg stort sett er veldig blid.

Hva var livretten din som liten– og nå?

 • Som liten var nok favoritten potetball med sirup— høres ikke bra ut, men har trønderske aner. Nå må det bli asiatisk mat og da spesielt sushi.

Har du noen hobby, eller «sære» interesser?

 • Ingen spesiell hobby – men legger kabal (med kortstokk) om natten når jeg ikke får sove, og slapper av med å stryke klær.

Hva får deg til å le?

 • Ordspill, tørr humor og folk som ikke tar seg selv så høytidelig.

Drømmereisen går til?

Hva gjør du lørdag morgen?

 • Sover helst til jeg våkner av meg selv, selv om jeg litt for ofte opplever at vekkerklokken også må stå på i helgene. Men jeg senker absolutt tempoet, og surrer usminket rundt i morgenkåpe eller joggedress frem til noe annet hyggelig skal skje.

Din beste, eventuelt verste, opplevelse med spons – eller event?

 • Min beste opplevelse med events er de fire jubileumsarrangementene jeg fikk ha ansvar for under Gjensidiges 200-årsjubileum. Min verste må være da jeg hadde 80 toppledere på samling, på et tilsynelatende veldig kult sted, men det var så kaldt i lokalet og det var det dessverre ikke mulig å gjøre noe med. Så da var eneste løsningen å dra ut og kjøpe pledd…..

Hvilket spørsmål vil du gjerne bli stilt?

 • Har du lyst på et glass vin?

Da vet vi mer om Lillian

 

Tekst: Julie Skrøder

17. okt 2018.