Volleyballduo signerer med Red Bull

Den norske volleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum har tidligere levd på sparebluss, nå signerer de med sponsorgiganten Red Bull.

Det melder Adresseavisen, som videre skriver at duoen er rangert som verdens beste lag.

Men pengene har ikke alltid strømmet inn for duoen. Etter at de tok seg til sin første verdensseriefinale i Brasil i mai, måtte nemlig duoen mellomlande hele seks ganger på veien hjem for å gjøre turen billigst mulig, i følge avisen.

Avtalen med Red Bull vil hjelpe oss til å satse videre, og gir oss også litt mer økonomisk trygghet, sier Christian Sørum.

I tillegg har de store, egne mediekanaler, som hjelper oss på den arenaen. Vi elsker det vi driver med, og ønsker at flere skal interessere seg for det, fortsetter Anders Mol til avisen.

Norges Volleyballforbund ønsker samarbeidet velkommen.

Vi som forbund klarer ikke å fullfinansiere alle våre landslag, men bidrar med en god del. Derfor har utøverne fått lov til å inngå noen private sponsoravtaler, som denne, sier markedssjefen i Norges Volleyballforbund, Iver Horrem, til Adresseavisen.

Horrem mener suksessen til Sørum og Mol kan vise seg å bli viktig for hele den norske sandvolleyballsporten.


Iver Horrem

Vi har gode tradisjoner for sandvolleyball i Norge, helt tilbake til da Maaseide og Kvalheim var verdens beste lag. Det at vi på nytt kan si at vi har verdens beste lag gjør oss attraktive for sponsorer på alle nivåer, og det er kjempeviktig, fortsetter Horrem til avisen.

Lagets suksess har vært overveldende denne sesongen, skriver Adresseavisen. Anders Mol understreker at resultatene absolutt ikke har kommet av seg selv.

Det ser kanskje ut som om vi bare har hatt suksess, men det krever hardt arbeid og det har vært mange opp og nedturer. Det er det som må til om vi skal holde oss på topp.

Det vi har vært med på de to siste årene har vært ganske sykt, og det har gått så fort at det er vanskelig å beskrive. I år har det vært et eventyr, og vi forsøker bare å sette pris på hver turnering og seier, sier han til avisen.

 

Kilde: Adresseavisen

Tekst: Julie Skrøder

29. okt 2018